Palovahteja Kilpilahteen (20 työpaikkaa)

18.02.2020

Hae Porvooseen Kilpilahden öljyjalostamolle
asiakkaallemme TULITYÖVAHTEJA 

Sinulle joka olet huolellinen, et pelkää rutiininomaista hommaa ja olet tunnollinen työssäkävijä, tämä on oiva mahdollisuus päästä aloittamaan työnteko. Hakemamme tulityövahti on omatoiminen ja vastuullinen, vähintään 18-vuotias tekijä. Lisäksi tarvitset työssäsi hyvän suomen kielen taidon ja työturvakortin sekä tulityökortin. Oman auton käyttömahdollisuus on tässä työssä eduksesi, sillä työpaikka sijaitsee Porvoon Kilpilahdessa.

Työhön saat hyvän perehdytyksen, joten aikaisempaa kokemusta et tarvitse! Tehtävänäsi on seurata ja varmistaa, ettei hitsaajan työstä aiheutuvat kipinät sytytä tulipaloa. Tulipalon sattuessa tehtävänäsi on sammuttaa palo ohjeiden mukaisesti. Vaatetamme ja varustamme työntekijät itse, joten niitäkään sinun ei tarvitse itse hankkia.

Työt alkavat maalis-huhtikuussa 2020, mutta jos haluat työllistyä heti, ota pikimmiten yhteyttä rekry@newcareer. Tämä on oiva mahdollisuus esimerkiksi nuorille ensimmäiseksi työpaikaksi.

Iske pikaisesti hakemusta tulemaan osoitteessa tai voit laittaa vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen: rekry@newcareer.fi

TÄYTÄ TIETOSI TÄSTÄ

02.09.20204 vuoden työmaa Espoossa
13.05.2020Sähköasentajia
18.02.2020Asentajia Kilpilahteen ( 8 työpaikkaa)
18.02.2020Palovahteja Kilpilahteen (20 työpaikkaa)